Denominació d'Origen Protegida

SEGELL DE QUALITAT

La Denominació d'Origen Protegida (DOP) és la denominació emprada per designar els productes agroalimentaris que procedeixen d'un lloc o una zona geogràfica determinats, o excepcionalment d'un país, que deguin exclusivament o fonamentalment les seves característiques al medi geogràfic, tenint en compte els factors naturals i humans, i que siguin produïts, transformats i elaborats en el lloc o la zona geogràfica que dóna nom a la denominació, incloses les denominacions tradicionals de productes agroalimentaris, geogràfiques o no, si compleixen els requisits esmentats al R(CE) 510/2006, de 20 de març de 2006.


Veure tots

DOP_Avellana_de_Reus_logotip
vermultimedia
Logo-CRDOP-Pera-de-Lleida
DOP GARRIGUES logo-cmyk
DOP-OliTerraAlta_520_2017
logo-do-siurana

logotipo_dop_mongeta_ganxet_tcm7-263382
DOP_Oli_del_Baix_Ebre_Montsi
DOP_Mantega_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logotip
DOP_Formatge_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logitip
arros
 

Últimes novetats dels nostres productors


13 de Juliol de 2020

“Els pagesos del Delta tenim un compromís amb el medi ambient”

El Delta de l’Ebre és la zona de Catalunya amb més tradició en la producció […]
13 de Juny de 2020

A l’estiu, Pera de Lleida

És una fruita de de temporada, ens hidrata i permet que recuperem els minerals que […]
11 de Maig de 2020

“Els qui fan pa a casa prendran consciència de quina és la feina del flequer”

La farina ha estat —i encara és— un dels productes més demandats en supermercats i […]