Denominació d'Origen Protegida

SEGELL DE QUALITAT

La Denominació d'Origen Protegida (DOP) és la denominació emprada per designar els productes agroalimentaris que procedeixen d'un lloc o una zona geogràfica determinats, o excepcionalment d'un país, que deguin exclusivament o fonamentalment les seves característiques al medi geogràfic, tenint en compte els factors naturals i humans, i que siguin produïts, transformats i elaborats en el lloc o la zona geogràfica que dóna nom a la denominació, incloses les denominacions tradicionals de productes agroalimentaris, geogràfiques o no, si compleixen els requisits esmentats al R(CE) 510/2006, de 20 de març de 2006.


Veure tots

DOP_Avellana_de_Reus_logotip
vermultimedia
Logo-CRDOP-Pera-de-Lleida
DOP GARRIGUES logo-cmyk
DOP-OliTerraAlta_520_2017
logo-do-siurana

logotipo_dop_mongeta_ganxet_tcm7-263382
DOP_Oli_del_Baix_Ebre_Montsi
DOP_Mantega_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logotip
DOP_Formatge_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logitip
arros
 

Últimes novetats dels nostres productors


27 de Novembre de 2020

Valls arrenca el primer calçot de la temporada

El xef Nandu Jubany protagonista de la setena edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot […]
23 de Novembre de 2020

Catalunya preveu una davallada del 33% en la producció d’oli d’oliva

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) preveu un 33% menys de producció d’oli […]
30 d'Octubre de 2020

La IGP Clementina de les Terres de l’Ebre preveu una campanya amb més producció

La clementina de les Terres de l’Ebre és un híbrid entre la mandarina comuna i […]