Denominació d'Origen Protegida

SEGELL DE QUALITAT

La Denominació d'Origen Protegida (DOP) és la denominació emprada per designar els productes agroalimentaris que procedeixen d'un lloc o una zona geogràfica determinats, o excepcionalment d'un país, que deguin exclusivament o fonamentalment les seves característiques al medi geogràfic, tenint en compte els factors naturals i humans, i que siguin produïts, transformats i elaborats en el lloc o la zona geogràfica que dóna nom a la denominació, incloses les denominacions tradicionals de productes agroalimentaris, geogràfiques o no, si compleixen els requisits esmentats al R(CE) 510/2006, de 20 de març de 2006.


Veure tots

DOP_Avellana_de_Reus_logotip
vermultimedia
Logo-CRDOP-Pera-de-Lleida
DOP GARRIGUES logo-cmyk
DOP-OliTerraAlta_520_2017
logo-do-siurana

logotipo_dop_mongeta_ganxet_tcm7-263382
DOP_Oli_del_Baix_Ebre_Montsi
DOP_Mantega_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logotip
DOP_Formatge_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logitip
arros
 

Últimes novetats dels nostres productors


22 de Setembre de 2020

Èxit de la campanya ‘El Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes’

El Consell Regulador ha rebut més de 100.000 butlletes per participar en el sorteig d’un […]
16 de Setembre de 2020

La Llonganissa de Vic, un embotit arrelat al territori

Si hem de triar un dels embotits més arrelats a Catalunya, segurament triarem la llonganissa […]
27 d'Agost de 2020

L’Avellana de Reus, un fruit saludable

Aquesta setmana ha començat la collita de l’avellana a Catalunya. També la del Camp de […]