Formatge de l'Alt Urgell i Cerdanya

DENOMINACIÓ D'ORIGEN PROTEGIDA

El formatge de l’alt urgell i la cerdanya, és un formatge elaborat amb llet de vaca frisona. la zona de producció de la llet, així com la d’elaboració del formatge, està constituïda per aquestes dues comarques. el formatge d’aquesta denominació d’origen protegida és de color crema i té una consistència tendra i cremosa.

Coneix més sobre el nostre producte


  • Zona de producció i elaboració: Comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
  • Característiques :Formatge elaborat exclusivament amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita. La pasta és de color crema o marfil, de textura tendra i cremosa, d’aroma dolça i penetrant, de gust franc, suau, agradable i molt característic. Té l’escorça natural de color marró clar.
  • Comercialització: El formatge es comercialitza en peces senceres, que poden ser tallades als establiments de venda. L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i el símbol comunitari de DOP.

Filter by

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo