Mantega de l'Alt Urgell i Cerdanya

DENOMINACIÓ D'ORIGEN PROTEGIDA

La mantega de l’alt urgell i la cerdanya s’elabora amb la llet de vaques frisones d’aquestes comarques. és molt apreciada per la seva aroma i el seu sabor característic, d’alta intensitat global i lleugerament àcid que recorda l’avellana.

Coneix més sobre el nostre producte


  • Zona de producció i elaboració: Comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
  • Característiques :La mantega s’elabora amb nata de llet de vaca de raça frisona pasteuritzada i ferments làctics mesòfils. L’alimentació de les vaques, el clima d’aquestes comarques i el procés d’elaboració i maduració de la mantega confereixen a aquest producte la seva olor i el seu sabor característic, d’alta intensitat global i lleugerament àcids que recorda el de l’avellana
  • Comercialització: L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Mantega de l’Alt Urgell i La Cerdanya i el símbol comunitari de DOP.

Filter by

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo