Mongeta del Ganxet

DENOMINACIÓ D'ORIGEN PROTEGIDA

La mongeta del ganxet amb dop gaudeix d’una gran apreciació gastronòmica atès el seu sabor suau, la seva persistent cremositat i la seva pell lleugerament rugosa i poc perceptible.

Coneix més sobre el nostre producte


  • Zona de producció i elaboració: Comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
  • Característiques :Formatge elaborat exclusivament amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita. La pasta és de color crema o marfil, de textura tendra i cremosa, d’aroma dolça i penetrant, de gust franc, suau, agradable i molt característic. Té l’escorça natural de color marró clar.
  • Comercialització: El formatge es comercialitza en peces senceres, que poden ser tallades als establiments de venda. L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i el símbol comunitari de DOP.

Filter by

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo