Estrenem nova web i imatge corporativa!

Estrenem nova web i imatge corporativa!

Encetem aquest 2018 amb nova imatge comercial i pàgina web.

A partir d’ara ens podreu trobar arreu amb la marca Aliments d’Origen, que hem decidit reforçar i utilitzar com a marca principal. Hem dissenyat un nou logo i  imatge corporativa per a ajudar al consumidor a identificar els nostres productes d’una forma més clara i directa. Aquesta nova imatge intenta transmetre els valors dels productes DOP i IGP baix el paraigües de la Federació Catalana DOP i IGP: territori, qualitat i unió.

La nova pàgina web, amb una imatge molt més fresca i actual, està dissenyada de forma accessible per a mòbils i tauletes.

Incorpora una sèrie de novetats que esperem siguin d’utilitat per al consumidor final: a banda de proporcionar al consumidor tota l’informació sobre els productes, les DOP i IGP, també posarem a la seva disposició el contacte amb els productors de cada DOP i IGP, ja que pensem que és la forma més efectiva de crear el vincle entre el producte i el consumidor. Per altra banda, la nova web incorporarà una secció de notícies que permetrà als consumidors estar al dia de les novetats dels productors, així com del catàleg que formen part d’Aliments d’Origen.