La llonganissa de vic, un producte ideal per a esportistes

La llonganissa de vic, un producte ideal per a esportistes

La IGP Llonganissa de Vic va dur a terme durant el 2018 la campanya de comunicació Fills de l’aire, amb l’objectiu de posar en valor les propietats nutricionals del seu producte i donar-les a conèixer entre els consumidors, sobretot entre els esportistes.

La Llonganissa de Vic és un producte ric en proteïnes i aminoàcids que ajuden a regenerar els músculs després d’un esforç intens, per això, el missatge d’aquesta campanya es va adreçar especialment als participants de curses i competicions de muntanya, tant adults com a nens.

Cal recordar que la Llonganissa de Vic respon als estàndards que defineixen la dieta mediterrània i té grans beneficis, a més de les proteïnes amb un elevat contingut en aminoàcids essencials, el 70% del greix que conté és insaturat, amb una bona proporció d’àcids grassos monoinsaturats que no incideixen en la formació de colesterol. També té vitamines del grup B, vitamina C i E i minerals com el ferro hemo, el zinc i el coure, molt importants en el creixement dels infants i adolescents.