LA IGP LLONGANISSA DE VIC PRESENTA LA SEVA NOVA IMATGE AL MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC

LA IGP LLONGANISSA DE VIC PRESENTA LA SEVA NOVA IMATGE AL MERCAT DE MÚSICA VIVA DE VIC

La IGP Llonganissa de Vic ha presentat durant el Mercat de Música Viva de Vic la seva nova imatge corporativa amb l’objectiu de recolzar el seu posicionament de marca dintre Osona, la seva zona d’elaboració.

26/9/19 – El Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic ha decidit renovar la imatge corporativa per fer-la més moderna i dinàmica amb l’objectiu de tenir més presència en la comarca d’Osona, la seva zona d’origen i d’elaboració. Per aconseguir-ho, ha previst dur a terme una sèrie de patrocinis i col·laboracions en diferents esdeveniments culturals de la comarca osonenca i amb altres col·lectius, com l’hostaleria o la restauració. El tret de sortida per presentar aquest redisseny va tenir lloc el passat cap de setmana, durant la 31a edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), gràcies al conveni de col·laboració que va signar la IGP amb l’Ajuntament vigatà.

La nova imatge introdueix una estil visual més modern, amb un nou logo, en què s’ha volgut destacar la lletra o donant-li la forma dels talls característics de la Llonganissa de Vic, convertint així el producte en l’eix creatiu, i que està dissenyat amb una tipografia i uns colors més elegants i actuals. Aquest nou disseny ja es va poder veure tant en la contraportada del programa de mà del MMVV que es va repartir el cap de setmana, com en cartells a l’Atlàntida i a la torre de so del centre de la Plaça Major. A més, per refoçar el llançament de la nova imatge i per donar a conèixer el nou logo i les accions de promoció i patrocini, la IGP ha obert dues de les xarxes socials més importants actualment, com són l’Instagram i el Twitter.

Sobre IGP Llonganissa de Vic Aquest

producte s’elabora amb carns magres de porc seleccionades, sal i pebre negre, en empreses ubicades als municipis que integren la Plana de Vic i que estan inscrites en els registres del Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic. Actualment, en formen part sis empreses: Casa Riera Ordeix, Embotits Salgot, Sucesores de J. Pont, Splendid Foods (marca Can Duran), Embotits Casolans Ca La Glòria (marca Casa Oms) i Embutidos Solá.