Èxit de la campanya ‘El Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes’

Èxit de la campanya ‘El Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes’

El Consell Regulador ha rebut més de 100.000 butlletes per participar en el sorteig d’un cotxe

Una clienta del Forn de Pa Jaume Figueras (Banyoles), Rosa Jordà, ha estat la guanyadora de l’Opel Corsa, model 120è Aniversari, que va sortejar el Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català entre els clients que hi van participar en la promoció “el Pa de Pagès Català vol que aneu sobre rodes”. Entre 4 el 25 de juliol les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP van realitzar aquesta promoció, la més important feta fins ara per la IGP pel valor del premi. La resposta dels clients a la promoció va ser important, amb més de 100.000 butlletes que es van rebre per a participar en el sorteig.

La guanyadora és clienta habitual del Forn de Pa Jaume Figueras, i va mostrar la seva sorpresa en ser contactada pel Consell Regulador per comunicar-li el resultat del sorteig. En declaracions a la Televisió de Banyoles, va manifestar que encara no es podia creure que només comprant un pa de pagès de mig kg hagués pogut guanyar el premi. Rosa Jordà va rebre el seu premi el passat 17 de setembre de mans del president del Consell Regulador, Antoni Figuera, i el propietari de la fleca de la qual és clienta la premiada, Jaume Figueras, en un acte retransmès en directe per Instagram. Podeu veure un vídeo a https://youtu.be/KXuOvEVDG6I

Aquesta promoció també va tenir una altra novetat, va comptar a un anunci que es va emetre per TV3 durant de deu dies, amb un total de 28 passis. El sorteig es va fer en un directe a través de la xarxa social Instagram, i va comptar amb la presència del secretari general del Gremi de Flequers de la Província de Barcelona, Carles Cotonat, com a testimoni, i el president del Consell Regulador.