Que no falti mai un bon pa de pagès a taula

Que no falti mai un bon pa de pagès a taula

Entre l’1 i el 23 de maig d’enguany, tots dos inclosos, les fleques integrades al Consell Regulador de la IGP realitzaran la promoció Que no falti mai  un bon pa de pagès a taula, que sortejarà entre els seus clients més de 150 premis consistents en 30 pans de pagès de mig quilo gratis. El Consell Regulador farà també un sorteig amb les butlletes de participació recollides a les fleques que participen a la promoció que donarà 5 premis d’un pagès de mig kg durant un any (365 peces de pa). En total seran més de 12.000 euros en premis (valor dels pans regalats a la promoció). La cadena de televisió TV3 emetrà un anunci de la promoció durant 15 dies del mes de maig.

Podran prendre part en la campanya tots els clients de les fleques que comprin un pa de pagès català de mig o 1 kg. Els clients hauran d’emprar una butlleta de participació amb el seu nom i número de telèfon i enganxar per darrera la contraetiqueta que porten a les bosses oficials de la IGP. Les fleques que participin a la promoció recolliran totes les butlletes entregades pel seus clients i efectuaran un sorteig públic cadascuna per a donar com a mínim un premi de 30 pagesos de mig gratis durant un mes. Un cop les fleques hagin fet el seu sorteig, remetran les butlletes de participació al Consell Regulador de la IGP Pa de Pagès Català, que farà el sorteig de 5 premis de 365 peces de pa de pagès de mig kg. Aquest sorteig es farà el 26 de juny de 2021.