La DOP Les Garrigues i la DO Costers del Segre col·laboren per promoure l’oli i el vi

La DOP Les Garrigues i la DO Costers del Segre col·laboren per promoure l’oli i el vi

Aquest ja és el tercer any consecutiu que la DOP Les Garrigues i la DO Costers del Segre col·laboren en una campanya promocional en Bus a Lleida, amb l’objectiu de promocionar l’oli i el vi de la terra amb denominació d’origen. Amb l’objectiu comú de promocionar l’oli i el vi de qualitat certificada de les Terres de Lleida, ambdós consells reguladors segueixen sumant esforços en aquest camp.

Durant tres mesos ambdues denominacions d’origen promocionaran pels carrers de la ciutat amb el bus de la línia 6, seleccionada perquè recorre molts carrers de la capital lleidatana, Mercat de la Bordeta, Museu de l’Aigua, Pont de la Universitat, Estació d’Autobusos, Plaça Catalunya, Ricard Vinyes, zona universitària, hospitals, Vila de Montcada, Rovira Roure, Estudis Generals, Miquel Batllori, Av. d’Artesa i IES Maria Rúbies.

La Denominació d’Origen Protegida les Garrigues és l’organisme de control i certificació, que atorga les etiquetes de certificació amb el segell de qualitat què és l’autèntica garantia pel consumidor de l’oli verge extra que es produeix al territori. Un total de 22 cooperatives certificades representen la producció de diferents municipis de les comarques de les Garrigues, del sud del Segrià i de l’Urgell. Territoris amb tradició i excel·lència en l’elaboració i comercialització d’oli d’oliva verge extra d’arbequina a Catalunya.