La DOP Les Garrigues promociona l’oli amb segell certificat al Bages, el Berguedà i el Barcelonès

La DOP Les Garrigues promociona l’oli amb segell certificat al Bages, el Berguedà i el Barcelonès

La Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues ha iniciat una campanya de promoció de l’oli d’oliva verge extra elaborat per les cooperatives i molins adscrites a la DOP Les Garrigues que serà visible a les comarques del Berguedà, Bages i Barcelonès. L’autobús 2971 que fa la ruta Berga – Barcelona serà la plataforma utilitzada per donar visibilitat a l’oli d’aquesta DOP. Les 12 parades  que realitza aquesta línia de transport són:  Berga, Colònia Rosal, Gironella, Puig-Reig, Navàs, Balsareny, Sallent, Manresa, Bonanova – Barcelona, Francesc Macià – Barcelona, Gran Via/Balmes, Barcelona – Estació Nord, i la campanya s’allargarà fins a final del mes de juny d’enguany.

Aquesta promoció s’emmarca en la campanya de la Denominació d’Origen Jo, Amb DOP Les Garrigues. Jo, Amb Segell, que vol posar en valor la certificació de qualitat i d’origen amb la que compten els 21 molins i cooperatives de les comarques de les Garrigues, del sud del Segrià i de l’Urgell certificats amb DOP Les Garrigues.