La DOP Les Garrigues i el bàsquet Força Lleida signen un acord de patrocini

La DOP Les Garrigues i el bàsquet Força Lleida signen un acord de patrocini

Esport i alimentació saludable s’uneixen en una col·laboració que posa en relleu els valors del territoriL’equip de bàsquet del Força Lleida Club Esportiu i la DOP Les Garrigues han signat un acord de patrocini anual. D’aquesta manera, la Denominació d’Origen Protegida de l’oli s’uneix a la família d’empreses del club, amb protagonisme en l’activitat diària del club. D’una banda, es fareà notar amb presència de la seva imatge a l’espai digital i off-line del club i, de l’altra, amb la visualització del seu segell a les prèvies dels partits de l’entrenador Gerard Encuentra.

Albert Aliaga, president del Força Lleida ha reiterat la importància i l’honor que suposa per al club comptar amb el suport d’empreses de la terra: “És un honor que entitats de prestigi i del territori com la DOP Les Garrigues estiguin units a nosaltres”. A més, ha recordat que “el Força Lleida ha de ser un projecte de tot el territori, de Lleida, i ha d’ajudar a trobar complicitats i posar en relleu els valors de la nostra terra”. Aliaga també ha remarcat que, a banda del suport econòmic, és molt important el missatge d’unir dues entitats de casa “per practicar esport i mantenir bons hàbits, i per promoure la cultura de l’esforç; uns valors que cal transmetre a la societat i als joves en particular”. Per la seva banda, el president de la DOP Les Garrigues, Enric Dalmau, ha manifestat que la unanimitat per sumar-se al Força Lleida va ser fonamental. “És un orgull participar i unir esport i salut”, ha comentat Dalmau. “A Lleida hauríem de tenir un esport més potent, per les ganes, per la ciutat i per la gent que som”, ha afirmat Dalmau parafrasejant les paraules d’Albert Aliaga sobre la importància que les empreses apostin i se sumin a l’esport local.
Denominació d’Origen Protegida Les Garrigues // La DOP Les Garrigues és la primera Denominació d’Origen alimentària reconeguda a l’Estat espanyol. És el certificat de garantia de l’origen i de la qualitat de l’oli d’arbequina verge extra que produeixen un total de 21 cooperatives i molins, que representen la producció de 28 municipis situats a la comarca de les Garrigues i al sud de les comarques del Segrià i de l’Urgell, amb prop de 3.000 productors, que treballen dia a dia amb l’objectiu de ser cada cop més competitius en qualitat.
WEB: www.olidoplesgarrigues.com
Força Lleida // El bàsquet a Lleida ha tingut i té una llarga trajectòria. Antorcha, Sícoris, Maristes, Lleida Bàsquet són alguns dels referents de les Terres de Ponent. El Força Lleida va néixer l’any 2012 fruit del saber fer d’aquests clubs, amb la mirada posada en el futur i la il·lusió de tornar al lloc on pertoca al bàsquet de casa nostra. Des de la seva fundació, el Força Lleida ocupa una plaça en la lliga LEB OR, la segona categoria del bàsquet professional i juga els partits com a equip local al Pavelló Espai Fruita Barris Nord de Lleida, amb una capacitat per a 6.300 espectadors. El Força Lleida és un club obert a les empreses que vulguin sumar, independentment del sector, volum de negoci o localitat.
WEB: www.cbflleida.cat