Els productes amb DOP-IGP al Time to Eat

Els productes amb DOP-IGP al Time to Eat

El Time to Eat Fest, el festival que us porta els millors xefs de Barcelona en format street food, celebra la seva segona edició amb productes DOP IGP catalans. Es farà a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm el dies 28 i 29 de maig, i enguany podreu tastar plats de disset restaurants, rere els quals hi ha la feina creativa de 20 grans cuineres i cuiners, en un impecable equilibri entre cuina catalana, cuines del món i noves tendències. Cada plat costarà 5 euros; les postres, 4; la canya, 2, i la copa de vi, 3. Un consell d’amic: compreu el pack VIP, que inclou 14 euros en tokens, una tote bag amb obsequis i l’entrada al festival. Per 25 euros, us afartareu com lladres i us estalviareu uns calerons. Si preferiu improvisar, també podeu! Podreu comprar l’entrada allà mateix: costarà 5 euros i inclou una cervesa, refresc o aigua. També a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm podreu adquirir els tokens per consumir tants plats i begudes com us vingui de gust.

El festival aprofundeix en el triangle de ciutat, cuina i producte de proximitat, i els grans productes de les Denominacions d’Origen Protegides i Indicacions Geogràfiques Protegides catalanes són els protagonistes d’excel·lents plats que s’han creat exclusivament per al festival, en una demostració de la versatilitat del nostre territori, que tant pot proveir per a la cuina peruana com la índia. Enguany, el festival se celebrarà a l’aire lliure, i podem dir que el nostre fet diferencial també passa per defugir les clàssiques fileres de food trucks amb taules de càmping: la zona de xefs incorporarà elements artístics i de joc en l’acte de menjar. En una societat de consum cada cop més segmentada per nínxols (m’han dit que hi ha cases rurals gos friendly que no accepten nens!), hem apostat per incorporar una zona infantil extensa, amb activitats i tallers relacionats amb l’alimentació, així com una nodrida i digestiva programació de conferències i xerrades amb primeres espases del món gastronòmic. I no patiu, que també hi haurà sarau de DJ dels bons en franja de vermut, tarda i vespre. à Antiga Fàbrica Damm. 28 i 29 de maig. Tota la informació i entrades a timeout.cat/timetoeat