La Llonganissa de Vic amb el el MMVV 2022

La Llonganissa de Vic amb el el MMVV 2022

El Consell Regulador de la IGP Llonanissa de Vic ha patrocinat la 34ª edició del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV). La IGP ha ofert llonganissa llescada als 850 professional que, del 14 al 16 de setembre, ha visitat l’espai de l’Atlàntida, i ha repartit 1.000 entrepans a l’espai del Sucre les nits dels concerts de divendres i dissabte, 16 i 17 de setembre, respectivament. Durant els quatre dies de Mercat, s’ha programat un total de 57 concerts en vuit escenaris diferents.

 Sobre IGP Llonganissa de Vic // Aquest producte s’elabora amb carns magres de porc seleccionades, sal i pebre negre, en empreses ubicades als municipis que integren la Plana de Vic i que estan inscrites en els registres del Consell Regulador de la IGP Llonganissa de Vic. Actualment, en formen part sis empreses: Casa Riera Ordeix, Embotits Salgot, Sucesores de J. Pont, Splendid Foods (marca Can Duran), Embotits Casolans Ca La Glòria (marca Casa Oms)  i Embutidos Solá.