Denominació d'Origen Protegida

SEGELL DE QUALITAT

La Denominació d'Origen Protegida (DOP) és la denominació emprada per designar els productes agroalimentaris que procedeixen d'un lloc o una zona geogràfica determinats, o excepcionalment d'un país, que deguin exclusivament o fonamentalment les seves característiques al medi geogràfic, tenint en compte els factors naturals i humans, i que siguin produïts, transformats i elaborats en el lloc o la zona geogràfica que dóna nom a la denominació, incloses les denominacions tradicionals de productes agroalimentaris, geogràfiques o no, si compleixen els requisits esmentats al R(CE) 510/2006, de 20 de març de 2006.


Veure tots

avellanareus
vermultimedia
Logo-CRDOP-Pera-de-Lleida
DOP GARRIGUES logo-cmyk
DOP-OliTerraAlta_520_2017
logo-do-siurana

logotipo_dop_mongeta_ganxet_tcm7-263382
DOP_Oli_del_Baix_Ebre_Montsi
DOP_Mantega_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logotip
DOP_Formatge_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logitip
arros
logo fesols de santa pau

Últimes novetats dels nostres productors


19 de setembre de 2023

I Jornada Gastronòmica del formatge, la mantega i l’avellana de proximitat amb segell DOP de la mà de Caprabo

Caprabo i la Federació Catalana DOP-IGP han celebrat avui, 19 de setembre de 2023, la […]
7 de setembre de 2023

La Federació Catalana de DOP-IGP al Gastro N’Food Marketing Congress

Avui, 7 de setembre, s’ha celebrat el Gastro N’Food Marketing Congress, el segon congrés de […]
3 de juliol de 2023

Lidl i la Federació Catalana DOP-IGP signen un acord de col·laboració per potenciar els productes amb distintiu de qualitat de Catalunya

Lidl i la Federació Catalana DOP-IGP signen un acord de col·laboració amb la Federació Catalana […]