Denominació d'Origen Protegida

SEGELL DE QUALITAT

La Denominació d'Origen Protegida (DOP) és la denominació emprada per designar els productes agroalimentaris que procedeixen d'un lloc o una zona geogràfica determinats, o excepcionalment d'un país, que deguin exclusivament o fonamentalment les seves característiques al medi geogràfic, tenint en compte els factors naturals i humans, i que siguin produïts, transformats i elaborats en el lloc o la zona geogràfica que dóna nom a la denominació, incloses les denominacions tradicionals de productes agroalimentaris, geogràfiques o no, si compleixen els requisits esmentats al R(CE) 510/2006, de 20 de març de 2006.


Veure tots

DOP_Avellana_de_Reus_logotip
vermultimedia
Logo-CRDOP-Pera-de-Lleida
DOP GARRIGUES logo-cmyk
DOP-OliTerraAlta_520_2017
logo-do-siurana

logotipo_dop_mongeta_ganxet_tcm7-263382
DOP_Oli_del_Baix_Ebre_Montsi
DOP_Mantega_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logotip
DOP_Formatge_de_l'Alt_Urgell_i_la_Cerdanya_logitip
arros
logo fesols de santa pau

Últimes novetats dels nostres productors


26 de maig de 2022

Finalitza el Programa europeu POCTEFA TRANSGROWTH, amb noves oportunitats per al sector català de l’oli d’oliva

El secretari d’Alimentació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol, i el […]
25 de maig de 2022

Els productes amb DOP-IGP al Time to Eat

El Time to Eat Fest, el festival que us porta els millors xefs de Barcelona […]
12 de maig de 2022

Els aliments catalans amb DOP IGP a la V Fira de Productes de Proximitat de Barcelona

Aquest divendres 13 de maig, de 9.30 h a 14.30 h, els productes catalans amb […]