Clementines de les Terres de l’Ebre
INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA


Són un fruit amb la pell d'un color taronja molt marcat que es caracteritza per tenir més elasticitat, menys gruix d'escorça i una duresa pròpia que la resta de clementines. Amb un bon sabor, sucós i d'una dolçor per sobre de l'habitual.

Coneix més sobre el nostre producte
- Característiques i zona de producció: Les clementines de la IGP Clementines de les Terres de l’Ebre pertanyen a l’espècie Citrus reticulata. S'utilitzen tres de les varietats: Clementina fina, Clemenules i Hernandina. Les tres comparteixen algunes característiques com ara el període de maduració llarg dels fruits a l’arbre provocant un alt índex de maduresa, una gran qualitat gustativa, un percentatge de suc superior, i finalment una coloració taronja intensa a la polpa i la pell.
Les condicions edafoclimàtiques de les Terres de l'Ebre fan que les clementines tinguin un sabor i una aroma característics. Els hiverns més rigorosos que els d’altres zones productores, una més gran oscil·lació tèrmica entre el dia i la nit i l’aposta per varietats poc primerenques propicien un fruit més saborós, un més alt punt d’acidesa i una més gran consistència de la pell. - Comercialització: L’etiquetatge a de dur el logotip propi de la IGP Clementines de les Terres de l’Ebre i el símbol comunitari de la IGP.
Consell Regulador
+34 977 108 625
Carretera Raval de Cristo, s/n, Tortosa (43500)
[wpgmza id="1" cat="21"]