Mantega de l'Alt Urgell i Cerdanya

DENOMINACIÓ D'ORIGEN PROTEGIDA

La mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya s’elabora amb llet fresca de vaca frisona d’aquestes comarques. La seva textura és molt untuosa. L’excepcionalitat de la nostra mantega rau en la maduració lenta de la nata amb ferments làctics, seguint el mètode tradicional, que li proporciona un gust lleugerament àcid amb aromes intensos a nata fresca i records d’avellana. Zona de producció i elaboració: comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Coneix més sobre el nostre producte


  • Zona de producció i elaboració: Comarques de l’Alt Urgell i la Cerdanya.
  • Característiques :La mantega s’elabora amb nata de llet de vaca de raça frisona pasteuritzada i ferments làctics mesòfils. L’alimentació de les vaques, el clima d’aquestes comarques i el procés d’elaboració i maduració de la mantega confereixen a aquest producte la seva olor i el seu sabor característic, d’alta intensitat global i lleugerament àcids que recorda el de l’avellana
  • Comercialització: L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Mantega de l’Alt Urgell i La Cerdanya i el símbol comunitari de DOP.
[wpgmza id="1" cat="12"]

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo