Mongeta del Ganxet
DENOMINACIÓ D'ORIGEN PROTEGIDA


La mongeta del ganxet amb dop gaudeix d’una gran apreciació gastronòmica atès el seu sabor suau, la seva persistent cremositat i la seva pell lleugerament rugosa i poc perceptible.

Coneix més sobre el nostre producte
- Zona de producció i elaboració: Comarques del Vallés Oriental i Occidental, Maresme i La Selva.
- Característiques :Formatge elaborat exclusivament amb llet de vaca pasteuritzada, madurat, de pasta premsada no cuita. La pasta és de color crema o marfil, de textura tendra i cremosa, d’aroma dolça i penetrant, de gust franc, suau, agradable i molt característic. Té l’escorça natural de color marró clar.
- Comercialització: El formatge es comercialitza en peces senceres, que poden ser tallades als establiments de venda. L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Formatge de l’Alt Urgell i la Cerdanya i el símbol comunitari de DOP.
Consell Regulador
+34 607 53 69 41
C/ Sant Pau , 34, Sabadell (08202)