Oli del Baix Ebre - Montsià
DENOMINACIÓ D'ORIGEN PROTEGIDA


El Baix Ebre i el Montsià són dues de les comarques amb més importància en l'elaboració d'oli a Catalunya. L'actual Denominació d'Origen Protegida és un premi a la riquesa de la terra i l'esforç dels productors per conservar la tradició d'un conreu mil·lenari, que tot i el pas dels segles, encara conserva les seves arrels.

Coneix més sobre el nostre producte
- Zona de producció i elaboració: Municipis de les comarques del Baix Ebre i del Montsià.
- Varietats: Morruda o morrut, sevillenca i farga.
- Característiques :Olis d’oliva verges extres, límpids, transparents, sense vels ni terbolesa, d’un color que varia segons l’època de recol•lecció i la situació geogràfica dins de la zona de producció, del groc verdós al groc daurat. Són olis molt agradables al paladar, molt gustosos i aromàtics, de sabor afruitat al principi de la campanya i lleugerament dolços quan aquesta avança.
- Comercialització: En el seu etiquetatge hi han d’aparèixer el logotip propi de la DOP Oli del Baix Ebre-Montsià i el símbol comunitari de DOP.
Consell Regulador
+34 977 58 12 12
Ctra. Raval de Crist s/n (Soldebre), TORTOSA (43500)