Oli del Baix Ebre - Montsià

DENOMINACIÓ D'ORIGEN PROTEGIDA

El Baix Ebre i el Montsià són dues de les comarques amb més importància en l'elaboració d'oli a Catalunya. L'actual Denominació d'Origen Protegida és un premi a la riquesa de la terra i l'esforç dels productors per conservar la tradició d'un conreu mil·lenari, que tot i el pas dels segles, encara conserva les seves arrels.

Coneix més sobre el nostre producte


  • Zona de producció i elaboració: Municipis de les comarques del Baix Ebre i del Montsià.
  • Varietats: Morruda o morrut, sevillenca i farga.
  • Característiques :Olis d’oliva verges extres, límpids, transparents, sense vels ni terbolesa, d’un color que varia segons l’època de recol•lecció i la situació geogràfica dins de la zona de producció, del groc verdós al groc daurat. Són olis molt agradables al paladar, molt gustosos i aromàtics, de sabor afruitat al principi de la campanya i lleugerament dolços quan aquesta avança.
  • Comercialització: En el seu etiquetatge hi han d’aparèixer el logotip propi de la DOP Oli del Baix Ebre-Montsià i el símbol comunitari de DOP.
[wpgmza id="1" cat="14"]

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo