Pera de Lleida

DENOMINACIÓ D'ORIGEN PROTEGIDA

L’alt nivell de sucres, la major sucositat, flavour i aroma que presenten les peres protegides per aquesta DOP fan que siguin molt apreciades pel consumidor

Coneix més sobre el nostre producte


  • Zona de producció i elaboració: Comprèn el municipi de Lleida i altres municipis limítrofs de les comarques lleidatanes de les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, el Segrià i l'Urgell.
  • Varietats: Fruit de l’espècie Pyrus communis L. de les varietats Llimonera, Blanquilla i Conference.
  • Característiques :Les peres protegides presenten una dolçor i un gust característic degut al seu major nivell de sucres, major sucositat, flavour i aroma. En el cas de la varietat Conference altre aspecte diferencial és el tipus de russeting menys uniforme i més rústic i de forma més arrodonida. Han de ser de les categories comercials extra i primera destinades al consum en fresc. A més, la seva producció es realitzarà seguint tècniques respectuoses amb el medi ambient, com per exemple tècniques de producció integrada o GLOBALGAP o altres sistemes.
  • Comercialització: L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la DOP Pera de Lleida i el símbol comunitari de DOP.
[wpgmza id="1" cat="13"]

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo