Gall del Penedès

INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA

La carn de la IGP Gall del Penedès es caracteritza per la seva qualitat gustativa, el color rogenc de les canals i una carn i uns músculs ferms i sucosos.

Coneix més sobre el nostre producte


  • Característiques i zona de producció: La cria del Gall del Penedès està estretament lligada al territori d’on és originari, el Penedès, i al sistema tradicional de producció característic d’una zona d'arrels vitivinícoles, on la cria en llibertat i la utilització del granet de raïm en la seva dieta són pilars fonamentals.
  • Condicions de producció: Els pollastres de “Gall del Penedès” es crien en galliners que disposen d’accés a l’exterior (parc) durant tot l’any.
    La dieta del "Gall del Penedès" està basada en la dieta que tradicionalment s'ha dut a terme a la zona geogràfica de la IGP adaptada a les formulacions i tècniques agroalimentàries actuals. Aquesta dieta es distingeix per incloure granet de raïm (llavor de raïm) en la seva composició. Aquest tipus d'alimentació atorga unes característiques organolèptiques diferencials respecte d'altres dietes.
    La qualitat de la dieta, la cria en llibertat i una durada mínima de cria de 98 dies, proporcionen una carn poc greixosa, de qualitat gustativa elevada i una major proporció d’àcid linoleic. El resultat és una carn amb un valor afegit des d’un punt de vista d’alimentació saludable.
  • Varietats: Negra, Aperdiuada, Blat, Barrada.
  • Comercialització: L’etiquetatge a de dur el logotip propi de la IGP Gall del Penedès i el símbol comunitari de la IGP.
[wpgmza id="1" cat="17"]

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo