Llonganissa de Vic

INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA

El color vermell intens i brillant en el tall deixa perfectament visible els petits daus de greix i el pebre en gra que integren la tradicional composició d'aquest producte. Externament destaca la flora que durant el procés d'assecat s'ha assentat en els budells naturals que han servit per embotir les carns de porc seleccionades.

Coneix més sobre el nostre producte


 • Característiques: Les qualitats nutricionals de la Llonganissa de Vic responen als estàndards que defineixen l'alimentació mediterrània.
  Esmorçar o berenar un entrepà de 100g. de Llonganissa de Vic té grans beneficis nutricionals:
  Proteïnes amb un alt contingut en aminoàcids essencials, importants perquè l'organisme no els pot sintetitzar i per tant hem d'incorporar-los a través de l'alimentació.
  Greixos: el 70% del greix és insaturada. A més presenta una bona proporció d'Àcids Grassos Monoinsaturados (AGM) que no incideixen en la formació de colesterol.
  Vitamines del grup B, vitamina C i I i minerals com el Ferro Hemo, el Zinc i el Coure, molt importants en el creixement de nens i adolescents, ja que ajuden a evitar l'anèmia i participen en la formació dels ossos i els teixits.
  Flora làctica activa similar a la del iogurt. Són reconeguts els efectes beneficiosos d'alguns microorganismes tradicionalment presents en els processos fermentatius naturals.
[wpgmza id="1" cat="20"]

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo