Pa de Pagès Català

INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA

Es tracta d'un pa tradicional , rodó d'imatge rústica, de crosta gruixuda i cruixent, molla esponjosa i alveolat gran i irregular.

Coneix més sobre el nostre producte


  • Tot el procés d'elaboració es dur a terme seguint mètodes tradicionals, realitzant manualment com a mínim el format, amb fermentacions lentes, i coent les masses sempre en forns de solera refractària.
    Organolèpticament és un pa de gran aroma i sabor , amb certa acidesa que manté la sensació de frescor i una textura agradable passades 8-9 hores de la cocció.
    En el comerç aquest pa IGP estarà clarament identificat , i en el moment de la venda s'entregarà als consumidors en bosses amb el logotip identificatiu propi de la IGP.
[wpgmza id="1" cat="19"]

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo