Pollastre i Capó del Prat

INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA

La indicació geogràfica protegida pollastre i capó del Prat regula les formes de cria extensiva dels exemplars de la raça prat, per tal de produir una carn de qualitat, fina, melosa i poc greixosa.

Coneix més sobre el nostre producte


  • Característiques i zona de producció: La raça Prat, autòctona de la comarca del Baix Llobregat, es caracteritza pel seu color ros fosc, les potes de color blau pissarra i la cresta senzilla dentada; la cua del gall té plomes abundants i cau cap enrere. La carn té una finor i una melositat característiques i sense greixos excessius. Els pollastres i els capons són criats a explotacions ubicades en alguns municipis del Baix Llobregat.
  • Condicions de producció: Es crien a terra, en galliners la densitat dels quals ha de ser inferior a vuit animals per metre quadrat de superfície interior. L’alimentació és rica en cereals, i són totalment prohibits els factors de creixement. Els pollastres i els capons se sacrifiquen a una edat mínima de 90 dies i 182 dies, respectivament.
  • Comercialització: L’etiquetatge a de dur el logotip propi de la IGP Pollastre i capó del Prat i el símbol comunitari de la IGP.
[wpgmza id="1" cat="18"]

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo