TORRO D’AGRAMUNT

Torro d'agramunt

INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA

El Torró d’Agramunt és fruit d’una acurada barreja d’avellanes o ametlles torrades, mel, sucre, clara d’ou i oblees de pa d’àngel. La duresa ha de ser fràgil perquè es trenqui sense esforç i doni a la boca sensació creixent, fonent-se al mateix temps. La sensació al gust és d’una suau dolçor, que no embafa. (aquesta línia que he subratllat, si creus que no hi cap no la posis, cap problema)

Coneix més sobre el nostre producte


  • Zona de producció: El terme municipal d’Agramunt.
  • Varietats: El rodó d’avellana i mel i també la barra del dur d’ametlla.
  • Característiques: L’elaboració del Torró d’Agramunt ha perdurat generació rere generació. Una acurada tria dels ingredients i una preparació lenta i exacta d’aquests, són el secret d’un procés d’elaboració lent i feixuc del Torró d’Agramunt.
  • Comercialització: L’etiquetatge ha de dur el logotip propi de la IGP Torro d'Agramunt i el símbol comunitari de la IGP.
[wpgmza id="1" cat="23"]

El llibre de receptes


Els productes amb Denominació d’Origen Protegida o Indicació Geogràfica Protegida garanteixen aquesta excel·lència i també la identificació amb un territori de referència.


Llegeix-lo